Ne demek?

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve yürekeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme açıklukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da iyi maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir almaşık sunar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dünyaarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapısının bakımını salgılamak dâhilin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal buyurmak veya amatörce düzenlemek gülmeyen sonuçlara reçete açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapkaloriın) Yangın Merdiveni Kapısı gerçek amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki esrar, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini mâni olmak veya olanaklı başüstüneğu denli geciktirmektir.

ürkü pas sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine orantılı olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış çıkmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA Yangın Merdiveni Kapısı 80 standartı, EN ve CE standartları temel tuzakınabilir bunun haricinde devletçe gösterilen yönetmeliklere iyi olmalıdır.

Birkötü yangın kapısı modelinin iz aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın bapları kadar modeller de bulunuyor.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj Yangın kapısı istanbul fiyatı dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page